News

YAS: Disneyland zoekt 50(!) Nederlandse prinsessen

Wat wilde jij vroeger worden? Kapster? Dierenarts? Of een Disneyprinses? Als dat laatste het geval was kan jouw jeugddroom nog steeds werkelijkheid worden. Pak nu je kans, want Disneyland Paris is namelijk op zoek naar Nederlandse prinsessen. Zie jij jezelf al rondlopen als Assepoester of De Kleine Zeemeerminnen? Lees dan snel dit artikel om te kijken hoe jij auditie doet.

Nederlandse Disneyprinsessen
Droomde jij er altijd al van om een Disneyprinses te zijn? Dan is dit je kans! Disneyland Paris is namelijk op zoek naar prinsessen. Als prinses speel je in de shows, parades en ben je aanwezig bij meet-and-greets.

Audtities
Hurry up! De audities vinden namelijk plaats op 22 september in Amsterdam. De functie-eisen? Je moet tussen de 1.37 meter en de 1.92 meter zijn en Frans en Nederlands spreken. Daarnaast is ervaring als acteur of danser een pre (geen vereiste). Het gaat om maar liefst 50 vacatures en gaan in oktober van starten lopen tot maart 2019. Ga jij voor Assepoester, Sneeuwwitje of Prinses Elza? Bekijk hier de vacature.

View post on Instagram
 

Win een verblijf + entree in Disneyland Paris
Psssst: Is een job als Disneyprinses niets voor jou, maar wil jij je wel even tijdelijk een echte Disneyprinses voelen tijdens een bezoekje aan Disneyland Paris? Dan hebben wij iets leuks! Girlscene heeft namelijk een héle leuke winactie waarbij we een verblijf van 3(!) dagen Disneyland Paris mogen weggeven voor jou en drie andere personen. Woohoo! Klik hier om mee te doen.

Must reads 👀