News

Noooo: Urban Decay haalt ons favoriete oogschaduwpalette uit de schappen

Beautylovers opgelet! Er gaat namelijk een drastische verandering plaatsvinden in de wereld van oogschaduwpalettes. Wij hebben allemaal wel eens een Urband Decay Naked palette in handen gehad en waarschijnlijk nooit meer losgelaten, we zijn gek op ze en kunnen niet zonder. Toch liet het merk gisteren weten afscheid te nemen van een van de Naked palettes en heel beautyland is in shock. Lees hier om welke het gaat.

R.I.P. Naked palette
Als we één oogschaduwpalette mochten uitkiezen om de rest van ons leven te gebruiken kozen wij ongetwijfeld een Naked palette uit. Prachtige tinten, goed te blenden en perfecte pigmentatie. Dat er nu een van onze favoriete palettes uit het assortiment wordt gehaald, daar moesten wij wel even van bijkomen. Make-upmerk Urban Decay gaat namelijk afscheid nemen van het allereerste Naked palette en wij vinden dit best treurig… Ook Urban Decay had er zelf een beetje moeite met het afscheid en organiseerde daarom zelfs een hele begrafenis voor het palette. Check hieronder hoe dat eraan toe ging. Pak de tissues er maar bij, ladies!

De voordelen
Hoewel we nog wel een paar dagen nodig hebben om dit trieste nieuws te verwerken zitten er ook voordelen aan de verdwijning van dit palette. Say whut? Dit palette scoor je namelijk binnenkort met dikke vette korting! Zo scoor je in Amerika en Canada het palette voor de helft van de prijs en in Engeland met 30% korting. Winnen! Of Nederland ook aan deze sale meedoet is nog onduidelijk.

Beeld: Unsplash