News

ASOS ontwerpt crop top voor mannen en zo ziet dat eruit

Het is zomer, dat betekent rokjes, jurkjes, bikini’s en natuurlijk crop tops. We love it! De meeste mannen hebben andere kledingstukken in hun kast liggen en gaan vaker voor shorts, T-shirts of tanktops. Maar waarom dragen mannen eigenlijk geen crop tops dacht webshop ASOS? Vanaf nu dus ook te koop voor mannen: de crop top en zo ziet dat eruit.

Crop top voor mannen
De crop top is onder ons al járen groot favoriet, maar wat als ook onze vriendjes binnenkort in een crop top rondlopen? ASOS maakte het waar en introduceert de crop top voor mannen. Jawel straks hoeven we niet meer de deur uit om die ene leuke crop top van een vriendin te lenen, maar duiken we gewoon de kast van vriendlief in. Of toch niet? Check hieronder de eerste beelden van de crop top en bepaal zelf…

crop top mannen

ASOS crop top

De mannelijke crop top laat niet veel aan de verbeeldingen over als je het ons vraagt… Slechts de tepels en een deel van de schouders worden bedekt van het model voor de crop top van ASOS. Toch blijkt het een doorslaand succes te zijn, aangezien de crop top nu al uitverkocht is op de website. ASOS verkocht de top voor tien pond, wat omgerekend zo’n €11 is. Zou jij dit voor je vriendje kopen?

Lees ook: 

Pak 15% korting met deze Asos kortingscode!

Bron/Beeld: ASOS