Lifestyle

Girls Issues: ‘Ik ben bang hoe hij zal reageren als hij hoort hoe oud ik ben’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die een jongen op school erg leuk vindt, maar hem veel te jong vindt. 

Hey Girlscene,

Ik zit al ruim een jaar met een probleem waar ik nu echt iets aan wil en moet veranderen. Ik vind een jongen van mijn school erg leuk en ik weet dat hij mij ook leuk vindt, omdat hij dit steeds laat merken door steeds in mijn buurt te zijn en vaak zie ik hem ook naar me staren. Nou ken ik hem niet persoonlijk en hij mij ook niet. Wel heb ik hem via via gevonden op Facebook en Instagram. Ik weet zijn naam en gezien zijn vrienden en klasgenoten gok ik dat hij rond de 19/20 jaar is.

Nou is het probleem dat ik zelf 23 ben. Ik heb nooit een relatie gehad met een jongen die jonger is dan ik en ook altijd gezegd dat ik dit nooit zou doen. Nou vind ik zelf 19/20 wel jong, maar ik heb gemerkt, vooral nu ik hem minder zie, dat ik hem echt heel leuk vind en eigenlijk best wel wil leren kennen. Ik zou graag willen dat hij een keer naar me toe komt om te praten, maar ik ben ook bang hoe hij zal reageren als hij hoort hoe oud ik ben. Is de leeftijd heel belangrijk voor een jongen in een relatie en is 3/4 jaar een erg groot leeftijdsverschil?

Veel Liefs,
G.

Hi G.,

Eigenlijk zou leeftijd helemaal niks uit hoeven te maken. Als jullie elkaar allebei leuk vinden en jullie een goede klik hebben, wat maakt het dan uit dat hij een paar jaar jonger is? Grote kans dat hij jouw leeftijd ook helemaal geen probleem vindt en het alleen maar leuk vindt! Enne, probeer hem eens een keer aan te spreken! Wie weet hebben jullie echt een klik en komt er in no time een date. 

Als je het niet probeert, dan zal je het ook nooit weten. Succes girl!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscenenl.nl.

Beeld: Unsplash