News

Net binnen: Deze BN’ers vormen Kamp Noord tijdens Expeditie Robinson

Nog een paar weekjes en dan is is een van onze favoriete programma’s weer op de buis. Uiteraard hebben we het over Expeditie Robinson, waarin BN’ers en ‘onbekenden’ proberen te overleven op het eiland en hopelijk niet worden weggestemd. De kandidaten van kamp Zuid zijn inmiddels al bekend en nu zijn ook de deelnemers van kamp Noord bekend gemaakt. Althans, de fans denken het te weten…

 

View post on Instagram
 

1. Herkennen jullie haar? Wij zijn er wel van overtuigd, dit moet Stijn Fransen zijn. Misschien ken je haar wel van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden als Sam Dekker.

View post on Instagram
 

2. Misschien dat je bij het zien van deze beelden niet gelijk weet wie het is, want wij hadden eerst ook geen idee. Toch haddden de echte fans hem al snel herkend en denken zij dat het gaat om hordeloper Gregory Sedoc. 

View post on Instagram
 

3. Deze was niet heel moeilijk. In het filmpje is duidelijk een DJ te zien met flink wat tattooages en als we de beelden bekijken van van Tomorrowland 2014 is het bevestigd: Dit is Tony Junior.

View post on Instagram
 

4. Deze deelneemster was een lastige en hier zijn we dan ook nog niet helemaal uit… Veel fans denken dat het gaat om Lisa uit de groep O’G3NE en anderen denken dat het gaat om Vajen van de Bosch. Niets is minder waar, want het is oud Holland’s Next Top Model-deelneemster Loiza Lamers 

View post on Instagram
 

5. Wie is deze myserieuze laatste deelnemer? Grote kans dat het om een voetballer gaat, maar wie? Er wordt druk gespeculeerd onder deze foto… Acteur Bas Muijs wordt wel heel vaak genoemd en ook zijn foto’s op Instagram maken hem verdacht… Opeens heeft ‘ie een flinke baard… Toch gaat het niet om Bas, maar om sportjournalist Toine van Peperstraten. Vandaar de voetbal dus!

View post on Instagram
 

Last but not least… Wij hadden geen idee, wie kan dit zijn? Als je Flikken Maastricht kijkt had je het wellicht door, het is acteur Johnny Kraaijkamp jr. Je kent hem misschien door zijn rol als Mr. Van der Wal in Flikken Maastricht en Jacques Tromp in Baantjer.

Kun jij ook niet wachten om het negentiende seizoen van Expeditie Robinson te kijken? Zet dan maar donderdag 6 september in je agenda, want dan begint de allereerste aflevering. Met wie ga jij dit seizoen kijken?

Must reads 👀