News

Gaaf! Dit oude V&D-pand wordt een spookhuis

Ben jij echt nergens bang voor? Breng je graag een bezoekje aan een spookhuis? En kan jij niet wachten op Halloween? Dan wil jij dit nieuwe spookhuis tijdens Halloween echt gaan bezoeken! Er wordt namelijk een oud V&D-pand omgetoverd tot spookhuis. Benieuwd naar dit scary house? Scroll dan maar snel verder. 

Nog een paar maanden en dan is de meest geweldige periode voor alle horrorfans: HALLOWEEN! Ben jij één van de fans? Dan wil je zeker een dagje naar Arnhem plannen, want er wordt een oud V&D-pand tot spookhuis omgetoverd en dat is natuurlijk griezelig geweldig! 

Horror Village
Het oude pand is maar liefst 1000 vierkante meter groot en zal dus een heel duister gangenstelsel worden, met allemaal creepy acts.  Alleen voor de echte dare devils dus. Tussen 26 oktober en 10 november is Horror Village open iedere vrijdag en zaterdag in het Johnny van Doorn Centrum. Durf jij het aan?

Acteurs
Lijkt het jouw geweldig om heel veel mensen bang te maken? Geef je dan snel op, want Horror Village is nog op zoek naar acteurs. Opgeven kan je hier doen! 

Bron: Gelderlander.nl | Beeld: Unsplash.com

Must reads 👀