News

OMG: er komt een Harry Potter-marathon van 24 uur

Goed nieuws voor alle Potterheads: er komt een Harry Potter-marathon. Het eerste Harry Potter-boek bestaat twintig jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. En dus met een marathon van ALLE films. Dat betekent 24 uur lang naar alle acht films kijken, in een bioscoop. Hoe geweldig is dat?! Trommel dus snel al je friends bij elkaar die net zo fan zijn van Harry Potter. Benieuwd waar de marathon is, wat het kost en hoe je aan een kaartje komt? Scroll dan maar snel verder.

Het is jammer genoeg alweer een tijd geleden dat de allerlaatste Harry Potter-film te zien was, maar grote kans dat jij nog regelmatig een filmpje kijkt of één van de boeken leest. En dit wordt nog leuker: binnenkort kan jij een Harry Potter-marathon houden in een bioscoop. Stap op 6 oktober in de Zweinstein express voor 24 uur lang Harry Potter fun. Alle acht delen ga je tijdens de marathon kijken. Voor deze movie day moet je wel naar een Kinepolis bioscoop in Antwerpen of Brussel, maar als Potterhead heb je dit er vast wel voor over, toch? 

View post on Instagram
 

Voor een kaartje betaal je €49,95 en krijg je niet alleen alle acht Harry Potter-films te zien, maar er wordt ook voor snacks gezorgd. En no worries: na iedere film is er een pauze. Dus genoeg tijd om tussendoor naar de wc te gaan en even je benen te strekken. Dus pak je bezemsteel er maar bij en vlieg snel naar de Zweinstein bioscoop. 

Bron: hln.be | Beeld: iStock