News

Dit wil je hebben: een opblaasbaar lounge-eiland

De temperaturen gaan weer omhoog, dus dat betekent lekker dobberen op het water en ondertussen tannen. Maar move over opblaasbare dieren, want de komende dagen wil je doorbrengen op een opblaasbaar lounge-eiland. Scroll snel verder om te weten waar je dit opblaasbaar lounge-eiland kunt scoren en trommel je besties maar vast op voor een chillsessie op het water!

Opblaasbaar lounge-eiland
Move over Flamingo’s, Alpaca’s en andere opblaasbare beesten! Op deze zonnige dagen wil je namelijk liever chillen op een opblaasbaar lounge-eiland. Jep, een heel eiland waar je lekker op kunt chillen met je best friend. Zie je het al voor je? Hij is namelijk geschikt voor twee personen. En hij heeft dus ook nog eens twee houders voor jullie koude drankjes. Mocht het te warm worden in de zon, no worries! Dankzij het zonnedank zitten jullie heerlijk in de schaduw. 

opblaasbaar eiland lidlBudget proof
Om dit eiland te scoren hoef je alleen maar een bezoekje te brengen aan Lidl, want daar verkopen ze deze geweldige opblaasbare musthave. Enne, hij is afgeprijsd van €79,99 naar €40 euro! 

Ga jij dit opblaasbaar lounge-eiland scoren? 

Bron: Lidl | Beeld: Unsplash en Lidl