News

OMG: Deze hottie gaat in Riverdale seizoen 3 spelen

We moeten nog een paar weken wachten en dan begint ein-de-lijk seizoen 3 van Riverdale. YES! Want we willen natuurlijk wel weten hoe het verder gaat met Archie en zijn vrienden. Gelukkig worden er al steeds meer details over het nieuwe seizoen naar buiten gebracht. Zo is er ook leuk nieuws over een hele knappe boy die een rol gaat krijgen in seizoen 3. Benieuwd? Lees dan snel verder.

We hoeven gelukkig niet lang te wachten, want 10 oktober begint het derde seizoen van Riverdale in Amerika en grote kans dat we de volgende dag al in Nederland kunnen beginnen met kijken. En er is al iets heel leuks bekend over het nieuwe seizoen.

 
Throwback-aflevering Riverdale
Er komt een throwback-aflevering die helemaal in het teken staat van de ouders. KJ Apa, Cole Sprouse, Lili Reinhart en Camila Mendes zullen hun ‘ouders’ gaan spelen in deze aflevering, maar er wordt voor deze throwback-aflevering ook een nieuw iemand toegevoegd aan de cast en dat is een familielid van een cast member. Acteur Mark Consuelos, die Hiram Lodge speelt, heeft een hele knappe zoon en die gaat Hiram spelen in deze aflevering. Te leuk! De aflevering zal gaan over een groot geheim die de ouders hebben sinds ze op Riverdale High zaten. 

 

Een bericht gedeeld door Kelly Ripa (@kellyripa) op

De twee Hirams poseerden meteen samen op de rode loper van de Teen Choice Awards. Een hottie hè?!

Ben jij ook zo benieuwd naar de throwback-aflevering? 

Bron: Seventeen | Beeld: BrunoPress en Instagram