Celebs

Cara Delevingne is zoenend gespot met deze Pretty Little Liars-actrice

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber over zijn trouwplannen met Hailey Baldwin, alles over het herstel van Demi Lovato, Cara Delevingne en haar nieuwe girlfriend en de reden waarom verschillende Temptation Island-sterren binnenkort een klooster induiken.

View post on Instagram
 

Zoals we allemaal weten hebben Justin Bieber en Hailey Baldwin zich een paar weken geleden verloofd. Aangezien dit best een snelle move was binnen hun korte relatie is iedereen erg benieuwd wanneer de bruiloft gaat plaatsvinden. Een bron vertelde onlangs aan TMZ dat de twee geen haast hebben met de trouwerij en pas van plan zijn volgend jaar te gaan trouwen. De tortelduifjes zijn 100% zeker van hun liefde, maar hebben nog geen haast om te trouwen. 

View post on Instagram
 

Nog een paar weken en dan begint Expeditie Robinson 2018 mét Donny Roelvink. Kan jij echt niet wachten tot 6 september met kijken? No worries, want op 30 augustus is de Expeditie Robinson-fandag en kan jij de eerste aflevering al zien, mét alle deelnemers en presentatoren. Te leuk toch! De fandag zal plaatsvinden in Pathé Utrecht Leidsche Rijn en hier scoor je de kaartjes.

View post on Instagram
 

Zoals we allemaal al weten gaat het niet goed met zangeres Demi Lovato. Ze werd een paar weken geleden bewusteloos gevonden na een drugsoverdosis en wordt nu opgenomen in een afkickkliniek. Volgens bronnen gaat de behandeling in de kliniek nog maanden duren voordat ze volledig hersteld is. De zangeres verblijft in een kliniek in Chicago en richt zich volledig op het nuchter worden en blijven, haar mentale gezondheid en fysieke welzijn.

View post on Instagram
 

Ken je verleidster Chloë van Temptation Island nog, de girl die Kevin wist te verleiden? Ze zal te zien zijn in een nieuw Belgisch programma: Oh My God. Samen met andere meiden (ook verleidster Yasmine van Temptation Island) die ‘de weg kwijt zijn’ gaat ze het klooster in voor drie weken. Maar drie weken relaxen zal het niet worden, want ze zullen opnieuw opgevoed worden door de nonnen. Enne, alcohol, roken, make-up en hun telefoons zijn dus verboden… Vanaf september zullen we zien op de Belgische zender VIJF of ze dit allemaal volhouden.

View post on Instagram
 

De geruchten gaan al een tijdje dat Cara Delevingne en Pretty Little Liar Ashley Benson aan het daten zijn. Enne, de twee zijn dus nu zoenend gespot op London’s Heathrow Airport. Als je goed kijkt zie je ook dat Ashley een ketting draagt met de letter c. Voor Cara? Het lijkt er wel op dat deze twee meer zijn dan alleen friends. 

Bron: show.nl, rtlboulevard.nl, TMZ.com, elle.com, Dailymail.co.uk | Beeld: Brunopress

Must reads 👀