News

YAS: Het lijkt erop dat er een Mamma Mia! 3 aankomt

Wie is er ook groot fan van de film Mamma Mia!? Dan heb jij ongetwijfeld de nieuwe bioscoopfilm Mamma Mia Here We Go Again! al gezien… Wat een heerlijke feel good movie! Hoewel er eerst nog geen sprake was van een derde film en we dachten dat we het de rest van ons leven moesten doen met twee films komt er misschien tóch een derde film. Yay!​

Mamma Mia! 3
Kijk jij nog regelmatig Mamma Mia!? En kun jij niet wachten tot Mamma Mia Here We Go Again! op Netflix staat? Dan wordt jij van dit nieuws waarschijnlijk heel erg vrolijk. Amanda Seyfried schijnt namelijk subtiele hints te geven dat er misschien wel een derde Mamma Mia! film komt… Woehoe!

Derde film
Toen een radiostation aan Amanda vroeg of er een vervolg aankomt zei ze: ‘Oh yeah! Beyond yes.’ Lijkt ons duidelijk en het lijkt wel alsof het helemaal geen geheim meer is… Ze hebben het zelfs al over titels gehad. Grappend actrice Lily James dat ze de volgende film Mamma Mia! The DNA Test gaan noemen, waarin ze eindelijk de vader vinden. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op een nieuwe film. Om alvast even in de stemming te komen of voor als je ‘m nog niet gezien hebt, hierbij de trailer van Mamma Mia Here We Go Again!

Watch on YouTube

Bron: Pretty52 | Beeld: iStock