News

Yes! Geef je nu op als ‘achtergrondeter’ bij First Dates

Ben jij ook helemaal fan van het programma First Dates en wil je dit van dichtbij meemaken zonder zelf mee te doen? Dat kan! Je kunt je nu opgeven om de dates te bewonderen terwijl je zelf geniet van een heerlijk diner. Dat is nog eens wat anders dan First Dates kijken vanaf je luie stoel. Lees snel verder en wie weet word jij binnenkort geholpen door gastheer Sergio. 

Dit is jouw geluksdag, want je kunt je opgeven om te eten in het restaurant van First Dates. Altijd al figurant willen zijn? Dan is dit je kans. Van een veilig afstandje maak je mee hoe het er écht aan toegaat tijdens First Dates. De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in september en oktober. Voor slechts een tientje dineer je samen met je moeder, zus of beste vriendin in het meest liefdevolle restaurant van Nederland. Klik hier om je op te geven. 

Ben je op zoek bent naar de liefde van je leven en wil je meedoen met het programma? Dat kan ook. Ze zijn nog op zoek naar deelnemers voor First Dates. Klik hier om je op te geven als vrijgezel. 

first datesBeeld: bnnvara.nl | Bron: bnnvara.nl