News

OMG! Dineren op de zeebodem wordt een feit

Redactie

Een hapje eten tussen de vissen en een bakkie doen tussen de gokkasten in een casino. Nog even en het kan straks allemaal. Er opent namelijk een 360 graden restaurant waar dit allemaal werkelijkheid wordt. Één ding is zeker: als je een etentje wil om nooit meer te vergeten, moet je echt een bezoekje brengen aan dit restaurant. Trommel je date maar op, want hier móét je naartoe. 

Je stokbrood met kruidenboter eten op de zeebodem, biefstuk in een museum en de chocolademousse voor de Eiffeltoren. Het duurt niet lang meer en dan opent het 360 graden restaurant in Eindhoven. Het concept werkt als volgt: je zit aan een lange tafel en de beamers om je heen zorgen voor een levensechte lichtshow, zodat het lijkt alsof je opeens in een andere wereld bent. Hoe gaaf is dat?! Het Diner in Motion werd al tijdelijk uitgewerkt in Utrecht, maar verhuist nu naar Eindhoven. 

Het wordt geen standaard restaurant. Bezoekers moeten vooraf reserveren, omdat het een show is met een vaste begin- en eindtijd. Het is een pand van 900 vierkante meter en per tafel is er plek voor 38 gasten. Trommel je vriendinnengroep maar bij elkaar, want dit wordt een ervaring om nooit te vergeten. 
 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock | Bron: ed.nl

Must reads 👀