Beauty

Last van acne? Pretty Little Liar Lucy Hale deelt haar beauty trick

Het is heel erg vervelend als je van alles probeert om je gezicht schoon te houden, maar alsnog onder de acne komt te zitten… Lucy Hale van Pretty Little Liars ziet er altijd on fleek uit, maar heeft ook altijd heel veel last van puistjes op haar gezicht. Benieuwd wat ze ertegen doet? Lees dan maar snel verder, want ze heeft haar bijzondere beauty trick gedeeld.

Lucy Hale ziet er in films, series en op de rode loper altijd geweldig uit. Niet alleen omdat d’r haar altijd prachtig zit, maar ook omdat ze zo’n hele mooie glow heeft. Maar ook Lucy heeft struggles met haar huid. In een interview vertelde ze dat ze vanaf haar 21e pas heel erg last kreeg van acne, maar nu zes jaar later weet ze wat ze tegen die acne moet doen om het te laten verdwijnen. Heb jij ook heel erg last van acne? Dan is Lucy Hale haar tip misschien wel dé tip voor jou en hij is echt super easy!

De anti-acne tip van Lucy
Om haar huid zo fleeky te houden, zonder acne, zorgt Lucy Hale ervoor dat ze haar gezicht goed reinigt. Ze gebruikt serums, moisturized haar gezicht, ondergaat gezichtsbehandelingen en sport vaak om haar gezicht mooi te houden. Maar dat is niet het enige dat ze doet. Haar number one tip is namelijk dat ze haar gezicht twee keer per dag wast en dat zou dus heel goed helpen om acne tegen te houden. Jep, volgens de Pretty Little Liar is twee keer je gezicht wassen voor het slapen de trick om acne-vrij door het leven te gaan. Dat betekent dus vier keer je gezicht wassen op een dag! 

Beauty routine
Je gezicht make-up vrij maken voordat je gaat slapen is natuurlijk heel erg belangrijk, maar alleen make-up remover is niet goed genoeg voor je huid. De beauty routine van Lucy Hale is heel erg lang, maar wel heel goed voor je! Zodra de PLL-er thuis is begint ze al met het reinigen. Eerst maakt ze haar gezicht schoon met een reinigingsolie en vervolgens pakt ze de reinigingsmelk erbij. Na het douchen gaat ze nog weer met een watje met micellair water over haar gezicht, want er blijft altijd wel weer make-up achter op je gezicht. Ook pakt ze haar reinigingsborstel er nog een keer bij. Je bent wel even bezig met deze beauty routine, maar daar krijg je wel weer wat voor terug! Enne, vergeet ook niet om je gezicht goed te reinigen in de ochtend! 

 

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale) op

Voeding
Het is natuurlijk sowieso heel goed om je gezicht goed schoon te maken voordat je gaat slapen. Maar er is nog iets waar je op kunt letten als je heel erg last hebt van een onrustige huid en die is ook nog eens budget proof: op je voeding letten. Genoeg water drinken en fruit eten zorgen bijvoorbeeld voor een stralend gezicht! Zuivel en suiker kan je beter laten liggen als je veel last hebt van acne. 

Sporten
Maar regelmatig een bezoekje brengen aan de sportschool is ook een must voor een healthy skin. Neem je bestie mee voor een gezellige workout of ga samen lekker wandelen. Kunnen jullie ook meteen gezellig bijkletsen!

 

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale) op

Afblijven! 
Hoe verleidelijk het ook is: blijf echt van je onzuiverheden af! Je krijgt er uiteindelijk alleen maar ontstekingen van en het zorgt ook weer voor nog meer puistjes. En littekens natuurlijk en daar zit je ook niet op te wachten, toch?

Make-uploos
Heb je heel erg last van acne, dan kan je beter niet al die make-up op je gezicht smeren (hoe graag je dat ook wil). Je poriën gaan door die lagen make-up alleen maar verstopt zitten en dat kan weer voor ontstekingen zorgen en ook nog meer onzuiverheden, blegh! Een make-uploos dagje is echt zo erg niet en je huid kan dan ook even goed ademen. 

Ga jij deze beauty trick van Lucy Hale vanavond ook meteen gebruiken?

Bron: Seventeen | Beeld: BrunoPress en Instagram

 

Lees ook: Laat je huid stralen: de Paula’s Choice kortingscode