Lifestyle

Yay! Say Yes To The Dress Benelux is terug op TLC en wordt nog leuker

Say Yes To The Dress Benelux is terug op TLC en dit seizoen is leuker dan ooit! Waarom? Stylist Fred van Leer gaat dit seizoen met alle brides to be op zoek naar hun droomjurk voor de grote dag. En grote kans dat de ladies wel YES gaan zeggen dankzij de hulp van Fred, want hij weet precies hoe je een vrouw er mooi uit kan laten zien. Enne, naast dat Fred veel van fashion weet, is hij ook nog eens hi-la-risch! Dat gaat vast en zeker voor heel veel funny momenten zorgen in de bruidswinkel. 

Say Yes To The Dress
Van kleins af aan droom je al over je bruiloft, maar vooral over dé jurk. Herkenbaar? In Say Yes To The Dress Benelux gaan vrouwen op zoek naar hun droomjurk en Fred van Leer gaat ze hierbij helpen. Fred vond het een feest om het programma te maken, dus wij kunnen niet wachten! Maar hij doet het niet alleen, want hij krijgt hulp van de bruidsstylisten van Koonings The Wedding Palace. 

De eerste aflevering
De taak voor Fred in de eerste aflevering: een prachtige jurk vinden voor Marijke en Bo. Marijke moet alleen nog haar vriendin Hilde ten huwelijk vragen, dus dat gaan ze eerst doen in een roze limo. Dan kan de zoektocht naar de perfect dress van start gaan. Marijke wilde eerst in de oude paarse jurk van haar moeder trouwen, maar dat vindt Hilde niet zo’n goed idee. En voor Bo wordt het ook nog een lastige klus. Ze is namelijk gek op veren en trouwt het liefst in een jurk met allemaal veren. Haar moeder vindt dat alleen iets minder… Lukt het de twee meiden én Fred om de perfecte jurk te vinden en YES te zeggen?

Laura Ponticorvo
YouTuber Laura Ponticorvo gaat trouwen met haar lover Ryan en Fred van Leer gaat haar helpen in één van de afleveringen van Say Yes To The Dress Benelux om haar droomjurk te vinden. Ze is namelijk op zoek naar een mix tussen een godfather en Jennifer Lopez jurk. Wij zijn benieuwd hoe dat eruit gaat zien! Jij ook? Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 14 augustus tot en met dinsdag 16 oktober om 20:30 uur te zijn bij TLC. Ga jij kijken en stiekem dromen van je eigen jurk?

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met TLC