News

Yes! Kinder komt met een nieuwe snack en die MOÉT jij proberen

Eet jij het liefst de hele dag door chocolade (zelfs met deze hittegolf)? En dan nog liever die lekkere repen van de Kinder Bueno? Lucky you, want Kinder komt namelijk met iets nieuws en dat ga jij als chocoladeliefhebber helemaal geweldig vinden! Of juist niet, want dan kom je nooit meer af van die chocoladeverslaving… Lees snel verder om te zien over welke Kinder snack we het hebben.

Vind je die Maltersers ook zo lekker? Dan vind je dit nieuws echt geweldig! Kinder heeft namelijk iets nieuws: Kinder Bueno Pearls. De nieuwe chocolade snack is eigenlijk een mini versie van de Kinder Bueno reep. Het zijn allemaal kleine balletjes en dus perfect voor mensen die de repen in één keer opeten (wij zijn hartstikke guilty!). Maar grote kans dat we zo’n zak Kinder Bueno Pearls ook in no time op hebben. Herkenbaar?

Verkrijgbaar in Nederland
Jammer genoeg zijn de Kinder Bueno Pearls alleen nog maar gesignaleerd in Duitsland… Maar hopelijk is het zo’n groot succes en komt de nieuwe chocolade snack ook snel naar ons landje. En anders wordt het gewoon een tripje naar Duitsland! 

Bron: The Hook | Beeld: Unsplash.com