Films & Series

OMG: Hottie KJ Apa over Riverdale seizoen 3

De cast van Riverdale is druk bezig met de opnames van seizoen 3 en we hebben al een sneak peek kunnen krijgen dankzij de nieuwste trailer. Er gaat genoeg gebeuren in het nieuwe seizoen en we can’t wait! Gelukkig heeft hottie KJ Apa in een interview genoeg juicy details verteld over het nieuwe seizoen van je favo serie Riverdale. Benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? Lees dan snel verder, maar pas op voor de SPOILERS!

Riverdale seizoen 2 eindigde echt mega spannend, want ineens werd cutie Archie opgepakt door de politie wegens moord. OMG! Hoe gaat dat verder in seizoen 3?! In een interview met Seventeen.com vertelt KJ dat het nieuwe seizoen begint met Archie’s rechtszaak en dan komen we er meteen achter of hij naar de gevangenis moet of niet.

 

Een bericht gedeeld door KJ Apa (@kjapa) op

Een break-up tussen Archie en Veronica
Camila Mendes liet op San Diego Comic Con weten dat het in seizoen 3 niet zo goed gaat tussen de twee lovebirds. KJ Apa vertelt in het interview dat de twee in de serie ruzie krijgen. Veronica wil bij hem op bezoek gaan in de gevangenis, maar Archie wil dit niet… Betekent dit dat hij defintief de gevangenis in moet?! Fingers crossed dat dit niet zo. 

Riverdale seizoen 3
We hoeven gelukkig niet heel lang meer te wachten, want 10 oktober begint seizoen 3 al in Amerika. Enne, de vorige twee seizoenen stonden in Nederland ook al 24 uur later op Netflix, dus grote kans dat wij ook in 11 oktober het nieuwe seizoen kunnen bingen. De trailer nog niet gezien? Bekijk ‘m dan snel hier

Bron: Seventeen.com | Beeld: BrunoPress en Instagram