News

Roze mayonaise is een feit en we love it!

Roze mayonaise, yes please! Ein-de-lijk is het zover, onze favoriete kleur รฉn onze favoriete saus hebben hun krachten gebundeld. Nooit meer een saai patatje, maar eentje die meteen Instagramwaardig is. Benieuwd welke patatzaak de stap heeft genomen en de show steelt met deze opvallende saus, neem dan snel een kijkje in het artikel. Dit wil je รฉcht niet missen.

Eindelijk is het zover, roze mayonaise is een feit. Snackbarketen Smullers gaat er met de eer vandoor, want zij zijn de eerste die dit lekkere sausje introduceren. Speciaal voor de Amsterdam Pride hebben ze roze mayo, super leuk! De marketeer van Smullers geeft een heel eenvoudige reden: “De hele stad kleurt roze, dus waarom wij niet ook?”. Op de redactie kunnen wij niet wachten om een patatje mรฉt roze mayo te scoren. Yum!

De smaak
De mayo heeft geen raar nieuw smaakje, het blijft gewoon dat lekkere sausje wat je vsn Smullers gewend bent… alleen oogt het een stukje vrolijker en is het lekker girly. ๐Ÿ˜‰ Hij is ontwikkeld door sausleverancier Oliehoorn, zij verzorgen normaal ook de sausjes bij Smullers.

Wanneer en waar?
Patatjes met roze mayonaise zijn nog tot en met zondag vijf augustus te koop bij snackbarketen Smullers. Let wel op, alleen bij de vestigingen in Amsterdam. Happy Pride girls!

 

Bron: Marketing Tribune, Smullers | Beeld: Unsplash