Food

Zo maak je thuis deze hemelse Kinder Bueno, KitKat én Maltesers-taart

Op de Girlscene-redactie denken wij tijdens het ontbijt al aan de lunch. Hebben we net onze lunch opgegeten? Dan is het alweer tijd om na te denken over het avondeten. Het is wel duidelijk, wij zijn gek op eten en nieuwe recepten proberen en delen daarom graag de lekkerste, goedkoopste of meest vreemde recepten met jullie. Vandaag maken we een taart met onder andere Oreo, Kinder Bueno, KitKat en Maltesers.

Ben jij dol op chocolade, koekjes en alles wat zoet is? Dan is deze taart echt iets voor jou! En het is helemaal niet moeilijk om te maken, kijk maar mee ;-).

Dit is het recept voor een Kinder Bueno-taart

Dit heb je nodig:
♥ 2 pakken Oreo
♥ boter
♥ Maltesers
♥ Toblerone (wit)
♥ 3 pakjes Kinder Bueno (wit)
♥ 1 KitKat (roze)
♥ 2 KitKat (wit)
♥ 200 gram MonChou
♥ 200 ml slagroom

oreo taart recept
1. Crunch alle Oreo’s in de blender en laat ondertussen een flinke blok boter smelten in een pannetje. Voeg de koekjes toe aan de boter, dit zorgt ervoor dat het goed blijft plakken. Dit wordt namelijk straks de bodem van je taart. Bedek vervolgens een taartblik met zilverfolie en spreid je mengsel hierop uit.

taart oreo recept

2. Mix de slagroom en MonChou en pak vervolgens de blender er weer bij. Dit keer zijn de Maltesers aan de beurt! Mix vervolgens de stukjes Maltesers door het beslag en meng dit tot een dik mengsel. Is het dik genoeg? Bedek dan de Oreo-bodem met het beslag tot het op is. Zet de taart nu voor (ongeveer) een halve dag in de koelkast en dan kan het leuke gedeelte beginnen. Yay!

taart chocolade recept

Ga los met Maltesers, Oreo, Toblerone, Kinder Bueno en KitKat. Niets is te gek of te veel, dus beleg de hele taart totdat je geen MonChou meer ziet. Niet te veel snoepen tussendoor, anders lust je straks de taart niet meer ;-). Eet smakelijk!

oreo malteser kinder bueno

Must reads 👀