Fashion

Dit zijn de accessoire-trends van zomer 2018

Een outfit is niet af zonder accessoires! Ook in de zomer bestaan er veel soorten accessoires die je outfit net even dat beetje extra geven. Deze kun je dragen naar het strand, maar ook naar een festival natuurlijk. Hieronder vind je de leukste accessoires die je direct kunt shoppen.

1. De minibag
De minibag is ideaal om je broodnodige spulletjes in te stoppen en aan je schouder te hangen. Met die hitte heb je namelijk geen zin om je hele inboedel met je mee te slepen. Daarom biedt de minibag de ultieme uitkomst. Hij is hip, praktisch en makkelijk!

minibag about you
Royal Republic mini tasje
, €109,00

2. Zonnebril
Wist je dat ook zonnebrillentrends ieder jaar weer veranderen? Goede reden om een nieuwe te kopen. Deze zomer mag je zonnebril vooral klein en rond zijn. Denk aan de snelle planga of een mooi rond modelletje. Benieuwd welke bril het beste bij jou gezicht past? Check dat hier. 

zonnebril about you
Kapten & Son zonnebril
, €99,90

3. Hoedje
Met die extreme hitte kan de zon nogal fel op je bolletje staan. Daarom is het een goed idee om soms een hoed te dragen. Je kunt voor een klein strandmodelletje kiezen, maar ook oversized met een brede rand. 

hoedje about you
Barts zomerhoed
, €26,90

4. Dubbele ketting
Vind je kettingen leuk, maar heb je geen zin om ze telkens allemaal om en af te doen? Met het risico dat ze in de knoop raken. Dan is deze life-hack ideaal: de dubbele ketting, waarbij je bijvoorbeeld drie kettinkjes met één sluiting hebt. Op die manier heb je ‘m zó om en loop je geen kans dat de boel in de knoop gaat. 

ketting about you
Sweet Deluxe dubbele ketting
, €19,90

5. Bandana
In de zomer is het superfijn om een bandana te dragen. Je kunt het haar uit je nek houden, waardoor het niet plakkerig in de weg zit. Plus het staat ook nog eens hartstikke leuk. Daarbij kun je ‘m ook als lint in je haar gebruiken, of als sjaaltje om je nek knopen.

bandana about you
Tommy Jeans bandana
, €17,90

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met About You