News

Breaking: Anna Nooshin en haar vriend zijn uit elkaar

Anna Nooshin leek alles te hebben: een goedlopende YouTube-kanaal, geweldige reisjes en ook nog eens een super lieve vriend. Hoewel op Instagram haar leven er fantastisch uitziet was het wel erg verdacht dat Danny de laatste tijd niet meer zoveel in haar vlogs voor kwam… Vandaag maakte Anna Nooshin bekend dat zij en Danny uit elkaar zijn.

Anna Nooshin weer single
Een Instagram-account met meer dan 700.000 volgers, een succesvol YouTube-kanaal en het presenteren van Holland’s Next Top Model. Anna Nooshin is er maar druk mee en wij vragen haar af waar ze de tijd vandaan haalt. Naast haar drukke werkleven heeft ze natuurlijk ook nog een privéleven, helaas hoort daar vanaf nu haar vriend Danny niet meer bij. Vandaag liet ze via Instagram weten dat zij en Danny na een relatie van dertien(!) jaar uit elkaar zijn. Bekijk hieronder de Instagram-post.

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

De reden
Wat de reden achter de break up is houden de twee nog even voor zich… Wel is het duidelijk dat er geen sprake is van ruzie en dat het ex-koppel als vrienden uit elkaar zijn gegaan. ‘Ik gun hem alles op de wereld. Ik weet dat jullie hierin onze privacy verder zullen respecteren.’ schrijft Anna bij de foto. Danny plaatste vandaag dezelfde foto en schrijft ‘Je hebt een speciaal plekje in mijn hart maar voor nu gescheiden hier onze wegen.’