News

OMG! Temptation Island-verleidster Danique onthult haar gevoelens voor Donny Roelvink

We weten allemaal dat Temptations Danique en Donny Roelvink de laatste tijd erg close waren bij Temptation Island VIPS. In het begin waren we ervan overtuigd dat de relatie van Donny en Amijé niet kapot te krijgen was, totdat verleidster Danique helemaal op ging in haar rol om Donny te verleiden. Maar waren deze gevoelens oprecht of was het allemaal een spelletje? Danique doet een boekje open. 

Danique plaatste een Q&A op haar YouTube-kanaal en daarin vertelt ze hoe het nou zit met Donny. Eindelijk krijgen we antwoord op de brandende vraag: waren de gevoelens voor Donny oprecht of was het een stiekem spelletje? Danique zei het volgende: “Ik ga heel eerlijk zeggen, ik heb daar wel oprecht gevoelens gekregen voor Donny. Ik was totaal niet meer bezig met het spel. Misschien maakt dat mij een hele slechte verleidster, maar ik vond hem wel echt heel erg leuk. Dat was wel echt oprecht.” Poeh, het begint steeds smeuïger te worden allemaal. En dit was niet het enige wat ze vertelde in haar video…

Slechte Temptation verleidster
Danique heeft geen spijt dat ze mee heeft gedaan met Temptation Island VIPS, maar ze vond het niet leuk om relaties kapot te maken. “De koppels doen zelf mee en ik heb me echt wel schuldig gevoeld tegenover die meiden daar maar ze weten waar ze zich voor opgeven. Ik kan me wel schuldig gaan voelen, maar dan hadden ze misschien maar niet mee moeten doen.” 

Dit maakt het natuurlijk nóg spannender allemaal. Heeft Donny ook gevoelens voor haar? Hebben ze een relatie? Wij kunnen niet wachten op de antwoorden op deze vragen. Bekijk hieronder de video van Danique, zodat je het zelf nog kunt bekijken. 

Watch on YouTube

Must reads 👀