News

Lifehack: Met deze truc schuift je zonnebril nóóit meer van je neus

Het is warm en de zon schijnt. Hello sunglasses! Jij gaat tijdens deze zomerdagen niet zonder je zonnebril de deur uit. Het voorkomt een zonnesteek, verbergt de kater en het staat ook nog een super fashionable. Het wordt iets minder mooi wanneer jouw zonnebril de héle tijd van je neus zakt. Herkenbaar, niet? Dit is de truc waarbij hij wél blijft zitten.

Zonnebril
Wij hoeven nog lang geen afscheid te nemen van onze zonnebrillen, want het blijft de komende weken nog héérlijk weer. Op de echt hete dagen komt het nog wel eens voor dat onze zonnebril langzaam van onze neus glijdt. Annoying! Vanaf nu is dit verleden tijd, want met deze gouden tip blijft jouw planga perfect op zijn plek zitten). Hoe dan? Oogschaduwprimer is het antwoord. Breng een beetje huidkleurige oogschaduwprimer aan op de plek waar je zonnebril begint te schuiven en het afglijden is verleden tijd. Hoera!

via GIPHY

Oogschaduwprimer
Oogschaduwprimers zijn inmiddels bij vrijwel elke drogist te verkrijgen voor nog geen tientje, ook nog eens lekker budgetproof dus!

via GIPHY

Must reads 👀