News

YAS! Deze McDonald’s goodies krijg jij donderdag gratis bij jouw bestelling

Vorig jaar lanceerde McDonald’s een kledinglijn om Global McDelivery Day te vieren. We bestelden massaal om die ene onesie aan onze garderobe toe te voegen, maar helaas grepen veel meiden mis. Was jij er ook zo één? Niet getreurd! McDonald’s komt dit jaar met nieuwe toffe merchandise en het is misschien nog wel beter. Bekijk hier de eerste beelden en check hoe jij het scoort.

Greep jij vorig jaar mis? Dan is dit hét excuus om aanstaande donderdag een bestelling te plaatsen bij McDonald’s via UberEats. Kipnuggets, frietjes en ook nog een McFlurry, jij kunt helemaal losgaan samen met je vrienden! De collectie is namelijk echt fan-tas-tisch en wij willen álles hebben. Bekijk hieronder de eerste beelden en lees snel verder hoe jij een item bemachtigt.

mc donalds kleding

Zie jij jezelf dit festivalseizoen wel lopen met een Bic Mac fanny pack of ga jij de show stelen met deze geniale frietsokken? Plaats dan aanstaande donderdag 19 juli vanaf 11:00 uur een McDelivery bestelling  van minimaal €20 via de Uber Eats app bij één van de deelnemende McDonald’s restaurants in Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam en Utrecht. Wie weet krijg jij wel een McDonald’s collectors item bij jouw bestelling. Wees er snel bij, want jullie weten het: op = op! Donderdag lunchen met Mcdonald’s dus ;-)?

Bron: McDonald’s