News

Dit bizarre bedrag verdient Lil’ Kleine in één maand

Hij gaat dagelijks uit eten in dure restaurants, rijdt in de dikste auto’s en we zijn natuurlijk zijn actie met het verscheuren van geld nog niet vergeten… Het is wel duidelijk dat rapper Lil’ Kleine niet krap bij kas zit. Ook doet hij in tegenstelling tot veel andere artiesten niet geheimzinnig over wat hij maandelijks op zijn bankrekening krijgt gestort. Lees hier uit hoeveel nullen zijn salaris bestaat.

Zoveel verdient Lil’ Kleine
Dat Lil’ Kleine wel van geld uitgeven houdt is duidelijk, maar daar heeft ‘ie zelf ook een goede reden voor. ‘Ik treed vaak op, ik werk hard en ik draag netjes de helft van m’n inkomsten af aan de Belastingdienst. Je zou ervan versteld staan hoe keurig mijn administratie is. Mag ik dan zelf bepalen waaraan ik mijn geld uitgeef?’ Tja, gelijk heeft hij. Maar uit hoeveel nulletjes bestaan die inkomsten dan eigenlijk? Jorik zegt dat hij tussen de €60.000 en €150.000 euro per maand verdient. Een klein rekensommetje brengt ons dan op het bedrag van, hou je vast, €1.260.000 per jaar. 

View post on Instagram
 

Dat is een flink bedrag! Wij snappen wel dat Lil’ Kleine af en toe even niet meer weet wat ‘ie met zijn geld moet doen en lachend zijn hypotheek van €3000 per maand aftikt.

Bron: NU.nl, Quote | Beeld: Brunopress