Celebs

15 redenen waarom we jaloers zijn op de relatie van Love Island’s Dani en Jack

Wij weten het zeker: Dani en Jack zijn voor ons dé winnaars van Love Island 2018. Ook al hebben we het einde nog niet gezien, we zijn nu al helemaal voor team Jani. Wie wilt er nou niet een relatie zoals die van hun. Deze 15 Love Island gebeurtenissen geven ons echt alle redenen om jaloers te zijn op dit perfecte koppel. 

1. Ze zijn al een koppel vanaf de allereerste aflevering. Toen Jack voor de meiden stond, stapte Dani samen met Samira naar voren. Gelukkig koos Jack ook voor Dani.

2. Maar toen kwam Adam, die zei dat hij Dani het mooiste meisje vond. Dat moment dat Jack haar vast hield en zei dat ze al van hem was. Zo lief! 

3. Jack is de perfecte boyfriend. Hij claimde de avocado, eieren en broodjes om voor Dani een heerlijk ontbijt op bed te maken. Met een klein beetje hulp van Adam dan.

4. Toen ze Eyal en Hayley nadeden. Zo grappig. En couples that laugh together, stay together. Toch?

5. Dani lachte Jack ook uit toen ze erachter kwam dat hij pennen… ja pennenverkoper was. 

6. Pff.. en de stress die wij hadden toen de boys terugkwamen uit Casa Amour. Niet alleen wij, maar ook Dani en Jack hadden behoorlijk veel stress. Ons hart klopte heel even wat sneller toen Jack de hoek om kwam lopen.

via GIPHY

7. Bij de challenge kwam Dani erachter dat Jack bij al zijn vorige vriendinnen vreemd was gegaan. En alsnog nam Dani met alle vertrouwen een relatie met hem. Dat is nou echte liefde.

8. Ze vond hem zelfs nog steeds leuk toen hij zijn lelijke rode bloemen blouse aan had. En dat liet ze ook weten aan iedereen tijdens de herkoppeling. 

9. Dani maakte zich nooit zorgen als Jack met een nieuw meisje ging praten. Omdat ze wist dat toch niemand aan haar kan tippen. #couplegoals

via GIPHY

10. Toen ze het minst passende koppel moesten uitkiezen, troostte Jack haar. Hij deed er alles aan om haar blij te maken én hij aaide zelfs haar haren. Omg zo lief.

11. Dani was altijd emotioneel als ze twijfelde over hun relatie. Gelukkig praatten ze er altijd over en hielp stelde Jack haar altijd weer gerust.

12. Hun speeches bij het herkoppelen. Kippenvel.

13. ‘The girlfriend thing’ maakte Dani altijd een beetje nerveus. Terwijl Jack al dagen lang een relatie met haar wilde.

14. Toen Georgia voor de grap de rug van Jack ging insmeren, was Dani wel een beetje jaloers… 

15. Ze bespraken zelfs hoe ze het vonden dat zij niet bij de ‘Do Bits Society’ hoorden. Jack vond dit minder leuk, maar de meiden bedachten zelfs hun eigen ‘Dry Hump Society’ groep. Zo grappig.

 

The moment the whole nation breathed a huge sigh of relief!

Een bericht gedeeld door Jack Fincham (@jack_charlesf) op

 

Bron: cosmopolitan.com, mirror.co.uk, heatworld.com | Beeld: BrunoPress