Celebs

Lil’ Kleine gaf privéconcerten voor zware criminelen

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian wordt aangeklaagd, fans maken zich zorgen om Demi Lovato en NikkieTutorials spreekt openharitg na het overlijden van haar broertje.

 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

Fans maken zich zorgen om Demi Lovato. Vorige maand bracht Demi een single uit waarin ze zingt dat ze weer aan de drank is en is nu hand in hand gespot met G-Eazy. In principe goed nieuws, zou je zeggen? Helaas G-Eazy werd eerder dit jaar nog veroordeeld voor onder meer cocaïnebezit. Als dat maar goed gaat…

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, zet een emotioneel bericht op haar Instagram-story. Ongeveer een maand geleden moest ze afscheid nemen van haar zieke stiefbroertje Mikai. In haar story schrijft ze: ‘Je hebt me geleerd te leven, dapper en sterk, zoals jij bent. Dank je wel dat je onze grootste zegen mocht zijn.’ 

Kim Kardashian werd afgelopen week aangeklaagd door Vibes Media omdat het logo van haar nieuwe parfum Vibes lijkt op het logo van Vibes Media. Het mediabedrijf zegt dat ze geen toestemming heeft gevraagd om het logo te gebruiken en eist een schadevergoeding. Of Kim K. de schadevergoeding ook daadwerkelijk moet betalen is nog niet duidelijk. Wel heeft ze binnen minuten al zo’n vijf miljoen dollar binnengehaald met haar parfum, dus waarschijnlijk ligt ze niet echt wakker van de claim ;-).

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Lil’ Kleine was afgelopen week niet uit het nieuws te slaan. Na zijn openhartige interview met Quote ging het internet los. Zo vertelde hij in het interview dat hij criminele vrienden heeft. ‘Als de ander 140 kilo cocaïne in z’n huis heeft liggen, is dat zijn zaak. Ik hoef daar niks van te weten.’ aldus Lil’ Kleine. ‘Zolang ze geen oma’s overvallen, en dat doen ze niet, blijf ik achter hen staan.’ Daarnaast vertelde hij ook dat hij wel eens heeft opgetreden voor bekende Nederlandse criminelen Willem Holleeder en Klaas Otto, en staat hij daar volledig achter.

Bron: show.nl, rtlboulevard.nl, theblast.com | Beeld: Brunopress