Celebs

Kylie Jenner liet haar lipfillers verwijderen en dit is het resultaat

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner laat haar lipfillers verwijderen, Bibi Breijman laat weten hoeveel weken ze zwanger is en Alex vertelt dat hij een ‘fors geldbedrag’ kreeg voor zijn deelname aan Temptation Islands VIPS.

Het moment is eindelijk daar: Kylie Jenner laat haar lipfillers verwijderen. Kylie maakte er geen geheim van dat ze haar lippen had laten opvullen. Haar lippen waren zelfs haar handelsmerk geworden waardoor haar lip kits een hit werdeb. Op haar laatste Instagram-foto’s is het duidelijk te zien dat haar lippen een stuk minder ‘vol’ zijn en wij vinden het haar prachtig staan.

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Kylie Jenner zette jaren geleden een trend met haar volle lippen en ook dit keer lijkt ze het weer te flikken. Door haar fillers te verwijderen lijkt ze ook andere celebs te hebben aangespoord. Zo onderging ook teen mom Farrah een behandeling waarbij ze haar lipfillers liet verwijderen en legde ze dit uiteraard vast voor al haar kijkers. Ps: Niet kijken als je niet tegen naalden kan.

Zoals we allemaal al weten is Bibi Breijman zwanger en liet ze vorige week nog trots haar babybuikje zijn. Deze week verklapte ze hoeveel weken ze in verwachting is van haar kindje samen met Waylon. Wat blijkt? Bibi is al op de helft van haar zwangerschap. Wow, dat gaat snel!

Alex kennen we allemaal als verleider in Temptation Island waar waar hij ‘vieze dingen’ met het meisje van Niels zou gaan doen. Dit jaar waren Rosanna en Niels weer van de partij en deden mee aan Temptation Island VIPS en je raadt het al, ook Alex was dook opeens uit het niets op in de villa. Natuurlijk geen Temptation Island VIPS zonder Alex en hij gaf toe dat hij hier dit keer een ‘fors geldbedrag’ kreeg voor zijn deelname. Het bedrag was zo groot dat hij een doorstart kon maken met zijn eigen sportschool die op dat moment niet zo goed liep. Dat moet een flink bedrag zijn geweest!

Het is jullie allemaal vast niet ontgaan dat Justin Bieber zijn liefje Hailey Baldwin afgelopen weekend ten huwelijk heeft gevraagd. Het internet ging los en wensten de twee alle geluk van de wereld toe. Vlak na dit nieuws dook er ook een video op waarin de twee elkaar voor het eerst ontmoetten en het is echt te cute. Kijk maar mee.

Bron: show.nl, theguardian.com | Beeld: Brunopress