Lifestyle

8 redenen waarom jij de Nijmeegse Vierdaagse 2018 wil bezoeken

30 kilometer of meer wandelen en dat vier dagen lang. Wow! Wij doen het de deelnemers niet na, wat een prestatie. De Nijmeegse Vierdaagse is al tijden een groot evenement in Nederland en naast dat het allemaal draait om de wandelvierdaagse, is het ook een week lang in groot feest in de Gelderlandse stad. Heb jij deze week nog geen plannen? Dan is een bezoekje aan Nijmegen zeker de perfecte timing! Lees hier acht redenen waarom jij deze week naar de Nijmeegse Vierdaagse wil.

Jij wilt de Nijmeegse Vierdaagse 2018 bezoeken omdat…

… Je natuurlijk alle wandelaars komt aanmoedigen
Die maar liefst vier dagen achter elkaar minstens 30(!) kilometer lopen. Misschien ken je wel iemand die meedoet. Hij of zij heeft jouw support deze dagen hard nodig. Kom maar door met die peptalk!

… Nijmegen tijdens de 4 daagse de héle week op zijn kop staat.
Niet alleen door de 47.000 wandelaars die vier dagen lang tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2018 door de stad wandelen, maar ook door alle evenementen en feesten die eromheen worden georganiseerd. Super gezellig!

… Er elke dag wel een feestje is op elke hoek of straat tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2018
Maar dan ook echt overal. Veel mensen hebben al vakantie en bij de echte Nijmegenaren staat de hele week in het tegen van de 4 daagse. Op elke hoek van de straat is wel iets te beleven en wordt er gefeest zoals ze in Limburg tijdens carnaval doen.

… Zondag 15 juli Kraantje Pappie optreedt
Lil’ Craney is terug! Draai jij de hit Lil’ Craney van Kraantje Pappie net als ons helemaal grijs? Kom dan naar Nijmegen op hem live te zien optreden op plein ’44 en dat is helemaal gratis!

… Er een spectaculaire vuurwerkshow is tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2018
Van het meezingen met Kraantje Pappie door naar Waal in Vlammen. Sluit je de avond op 15 juli af met de vuurwerkshow aan de rivier de Waal. Maar wees wel op tijd voor een goed plekje, want dit prachtige uitzicht wil niemand missen.

… Er een (gratis!) festival is met héél veel leuke artiesten
Tijdens de hele Nijmeegse Vierdaagse 2018 dans jij op de lekkerste hitjes tijdens het festival Matrixx at the Park in het Hunnerpark in Nijmegen. Tijdens de 4 daagse zijn (bijna) alle feesten gratis te bezoeken. Ook dit festival is gratis, hier ga je los op Lil’ Kleine, Kris Kross Amsterdam en Boef voor helemaal voor noppes.

… Het roze woensdag is
Roze woensdag is een fenomeen in Nijmegen. Tijdens de woensdag tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2018 kleurt de stad roze en vieren ze tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2018 de diversiteit in Nijmegen. Zoek een groot buitenpodium op en kijk je ogen uit, dit moet je echt een keer meemaken.

… Je de hele week kunt feesten
Ben jij nog niet klaar met feesten of is Lil’ Kleine niet zo jouw ding? Ga dan los op de Spice Girls en andere hits uit onze vroegere jaren tijdens Turn Up The 90’s Live op de Grote Markt.