News

Alarm! Op deze datum gaat Monica Geuze bevallen

Zoals jullie allemaal weten is Monica Geuze hoogzwanger. Toch update de vlogster nog trouw elke week een video en dat betekent dat de baby nog steeds in haar buik zit… Wij zijn natuurlijk razend benieuwd wanneer de kleine meid ter wereld komt en kunnen niet wachten op de mini Monica in de vlogs. Benieuwd wanneer de baby ter wereld komt. In haar nieuwe vlog vertelt ze wanneer ze uitgerekend is, of is de kleine spruit misschien al geboren?​

Monica’s bevalling
Houd jij ook Monica’s Instagram beter in de gaten dan ooit? Zoals we allemaal weten is Monica al een flinke tijd zwanger en vertelde ze in de vlog van vorige week al dat dit mogelijk de video is waarin het kind nog in haar buik zit. Toch uploadde de vlogster vandaag weer een nieuwe video inclusief baby belly, wat betekent dat de kleine meid nog steeds veilig in haar buik zit. 

Uitgerekend
In de weekvlog vertelt Monica dat ze eigenlijk afgelopen vrijdag al uitgerekend was. Ook op zondag (gisteren) vlogde Monica er nog rustig op los en is er dus nog geen baby geboren. Toch kan de geboorte nu op elk moment plaatsvinden of is de kleine meid inmiddels al geboren. Monica vertelde namelijk dat ze gisterochtend werd ‘gestript’, een methode die wordt ingezet om de bevalling op gang te brengen. De verloskundige draait hierbij rondjes om het hoofdje van de baby en maakt zo de vliezen van de baarmoederwand los en als het goed komen dan binnen 48 uur komen de weeën op gang.

De baby
Het kan dus maar zo zijn dat Monica at the moment aan het bevallen is van haar dochtertje. Monica heeft in haar eerder video’s al gezegd dat ze mogelijk niet gelijk op social media deelt als de baby is geboren, maar dit pas doet als zij er klaar voor zijn. Wij houden je in ieder geval op de hoogte en laten jou als eerste weten als de baby girl geboren is.

 

Lees ook: Check deze unieke kortingscode van JBL