News

In deze ijssalon eet je Big Mac ijs

Twee hamburgers, broodjes, cheddar, uitjes, augurk en niet te vergeten dé beroemde saus, we hebben het hier natuurlijk over de beroemde Big Mac. Wij zijn dol op deze klassieker, maar met dit warme weer is zo’n dubbele burger toch wel een flinke hap.. Een IJssalon in Nederland heeft daar iets geniaals op bedacht voor de mensen die écht dol zijn op de Big Mac. Je raadt het misschien al, Big Mac ijs, en hier kun jij het proeven.

Big Mac ijs
Geniet jij echt van een Big Mac bij McDonald’s of ben jij gewoon ‘even klaar’ met de reguliere smaken aardbei en stracciatella? Dan moet jij absoluut een bezoek brengen aan ijssalon IJs van Matthijs. Deze ijssalon in Leiden verkoopt namelijk sinds kort ijs in de smaak van een Big Mac. De eerste klanten hebben het ijs al geproefd en bevestigen dat het écht naar de burger van McDonald’s smaakt. Durf jij het aan?

IJsjes
Laat jij deze smaak liever aan je voorbij gaan, maar ben jij wel dol op ijs? Lees dan dit artikel welke ijssalons de lekkerste ijsjes verkopen in jouw provincie.