News

YUM: Dunkin’ Donuts verkoopt nu donut frietjes

Donuts, hmm. Nu we dit schrijven loopt het water ons al in de mond. Donuts met een laagje glazuur of bestrooid met suiker of chocolade. Plan jij nu stiekem ook al een bezoekje in je hoofd naar Dukin’ Donuts? Voor alle meiden die nog meer dol zijn op donuts hebben wij een leuk nieuwtje, want sinds kort verkoopt Dunkin’ Donuts namelijk ook donut frietjes. In dit artikel lees je er alles over.

Dunkin’ Donuts frietjes
Een hele tijd geleden startte Dunkin’ Donuts met het testen van Dunkin’ Donuts frietjes in een filiaal in Amerika. Je raadt het natuurlijk al, dit was natuurlijk één groot succes en fans willen het overal. Dus sinds gisteren rollen de Dunkin’ Donuts frietjes al warme broodjes donuts over de toonbank en wij moeten dit ook proberen.

View post on Instagram
 

Donut frietjes
De frietjes bestaan zijn net als de gewone donuts gemaakt van deeg, met daar bovenop kaneel en suiker voor het knapperige effect van de frietjes. Je scoort de frietjes in Amerika al voor zo’n $2, dat komt neer op ongeveer €1,70 voor vijf donut frietjes. Dunkin’ Donuts, wanneer brengen jullie deze goddelijke snack naar Nederland? We need this!

Bron en beeld: news.dunkindonuts.com