Lifestyle

12x inspiratie voor mooie (kleine) tattoos

tattoos-inspiratie

Zit jij erover na te denken om een tattoo te nemen? Of vind je tattoos altijd super mooi bij andere meiden, maar heb je geen idee wat jij zelf wilt laten zetten? Dan hebben we wat inspiratie voor tattoos voor jou!

1. Bloemen

Een bloem tattoo is natuurlijk altijd een goede keus. Van zwarte rozen met dunne lijnen op bijvoorbeeld je enkel of je pols tot veel verschillende gekleurde grote bloemen over je hele arm of rug. All so pretty! 

View post on Instagram
 

2. Quote

Heb jij al jaren een levensmotto? Dan is een tattoo de perfecte manier om deze voor altijd op je lichaam te hebben. Hierbij kies je natuurlijk een passend lettertype. Zo zien mensen ook of je een subtiel, stoer of netjes lettertype hebt.

View post on Instagram
 

3. Dieren

Een dieren tattoo is niet alleen leuk als je iets hebt met een bepaald soort dier, maar ook omdat ze gewoon heel erg mooi zijn als tattoo. Vooral de kop van een leeuw of tijger worden vaak getatoeëerd.

View post on Instagram
 

4. Minimalistisch

Als je niet zo’n fan bent van grote tattoos of bang bent om gelijk te beginnen met een grote tattoo is dit een leuk begin: een kleine minimalistische tattoo. Bijvoorbeeld een maantje of een pijltje op je pols.

View post on Instagram
 

5. Kleine tekst

In plaats van een hele tekst op je arm of een mega lange quote op je been is het misschien beter om te beginnen met een kleine tekst. Vooral als het je eerste tattoo is. In plaats van een inspirerende quote kan je als tekst ook bijvoorbeeld de geboortedatum van een familie lid doen of de naam van je kind.

View post on Instagram
 

6. Tattoo op je hand of vinger

Een kleine tattoo op je hand of vinger is wat gewaagd, maar super mooi. Je ziet de tattoo altijd en hij zal mensen waarschijnlijk ook snel opvallen. Niet alleen boven op je vingers, maar ook aan de zijkant van je hand of tussen je vingers in staat een tattoo heel pretty.

View post on Instagram
 

7. Pinky Promise

Dit is een tattoo die je alleen kunt zetten, maar ook leuk is om samen te zetten. Je kunt de tattoo zo groot of zo klein laten plaatsen als je zelf wil.

View post on Instagram
 

8. Zusjes

Heb jij altijd al een goede band met je zusje gehad en wil je dit het liefst laten vastleggen? Jullie kunnen samen een matching tattoo nemen. De grote zus neemt dan ‘big sister’ en de jongste neemt ‘little sister’.

View post on Instagram
 

9. Slang

Wij vinden een tatoeage achter je oor echt super mooi, maar wat kun je daar nou zetten? Wat dacht je van een slang? Een slang is het symbool van giftigheid. Hij heeft een duaal karakter van goed en kwaad en van leven en dood. Creepy!

View post on Instagram
 

10. Wine ‘O clock

Er zit altijd een vijf in de klok en daarom is het hoog tijd om een heerlijk glas wijn in te schenken. Of geef anders de hele fles maar. Wil jij je liefde voor wijn vastleggen? Dat kan met deze tattoo.

View post on Instagram
 

11. Honey

Sta jij vaak in de sportschool om je booty in perfecte shape te krijgen? Dan kun je er een mooie tatoeage naast zetten. Bijvoorbeeld met honey of een ander woord wat een betekenis voor je heeft.

View post on Instagram
 

12. Jaartal

Heb jij een speciaal jaar waarin veel veranderde of kies je gewoon voor je geboortejaar? Een jaartal is persoonlijk voor jou en zegt veel over je zonder dat het echt te zien is.

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest