Beauty

Getest: 4x budget highlighters voor de ultieme glow

Highlighter is een product dat inmiddels niet meer is weg te denken uit onze make-upstash. Tijdens de winter om onze lichte huid wat meer shine te geven en in de zomer voor wat extra glow om je zomerse kleurtje net nog iets meer te boosten. Het is wel duidelijk, wij zijn er dol op. Gelukkig zijn er heel wat budget pareltjes op de markt en wij hebben er 4 voor jou getest. Welke budget highlighter geef dé ultieme glow?

highlighter, make-up, compleet

1. Essence go for the glow highlighter palette. €5,99

Essence, highlighter, make-upDeze drie spannende kleuren zijn ideaal om een mooie glow te creëren. Gebruik één kleur, mix ze met elkaar of breng verschillende laagjes aan met de kleuren. Zo maak jij een unieke combi naar jouw persoonlijke smaak. Essence omschrijft de kleuren als een warme metallic glow. Tijd om dit te testen!collage, make-up, essenceRechtsboven roze, linksonder paars, rechtsonder goudbruin.
Girlscene test nummer 02 ‘the warms’. Het is een shiny verpakking met een magneetsluiting en het bevat een breed spiegeltje aan de binnenkant. Top dus. Het palette bevat twee roze tinten en een goudbruine tint. Genoeg opties om te variëren. De lichte roze tint is niet heel goed te zien, tenzij je het een aantal keer aanbrengt. De middelste paarse kleur is al duidelijker te zien na één keer aanbrengen. De goudbruine tint heeft veel weg van een bronzer en is duidelijk te zien. De poeder wordt snel korrelig als je er wat meer van wilt pakken dus doe dit voorzichtig. 

2. Catrice Arctic Glow highlighting powder 010. €4,99highlighter, make-up, Catrice

Ga je liever voor een koelere tint? Dan is deze highlighter iets voor jou. Met een gebakken, zachte textuur bevat de poeder witte, zilveren en licht paarse kleurpigmenten die perfect passen bij een lichter huidtype. Het laat je huid stralen en oogt gelijk frisser. 

catrice, make up, highlighter
Voor deze highlighter heb je niet veel nodig. Ik breng een klein beetje highlighter aan op mijn gezicht en mijn wang is gelijk erg wit. Een enkele veeg is dus al genoeg om een subtiele glow te krijgen. Lekker zuinig dus;). 

 3. Catrice 3D Glow highlighter 020 Icy Glaze. €3,99

Catrice, make-up, highlighter

Dit mooie 3D design bevat een zacht romige poeder textuur met twee kleurtinten. In tegenstelling tot veel andere highlighters bevat deze geen witte pigmenten. Een gouden ondertoon maakt de highlighter perfect voor een medium of donkere huidtoon. En wat denk je van die zongebruinde huid? Nog een leuke extra: de highlighter is veganistisch!

Catrice, make-up, highlighterDeze highlighter geeft je inderdaad een instant glow. Hij is makkelijk aan te brengen en je hebt er maar weinig van nodig. Vooral bij een licht huidtype is het aan te raden om niet te veel op te doen, hij is erg dekkend. Dankzij de romige structuur is het makkelijk om te blenden met bijvoorbeeld een tintje donkerder. 

4. L.O.V Perfectitude Aura glow powder. €10,99

LOV, make-up, highlighter
De glow powder van L.O.V is gemaakt van vier kleurpigmenten en geeft je gezicht een mooie glow. Jojoba olie en vitamine E zorgen voor een heerlijke zachte touch op je gezicht. Parelpigmenten laten  kleine onzuiverheden of vlekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geschikt voor elk huidtype. LOV it.

make up, LOV, highlighterHet eerste dat opvalt bij het aanbrengen is de heerlijke geur. Dat is nog eens een aangename verassing. De olie en vitamine E merk je goed, het voelt namelijk heerlijk zacht aan. Dus een feestje op je gezicht en voor je neus! Dit is zeker Girlscene’s favoriet. Een mooie kleur met een subtiele glow, makkelijk en fijn aan te brengen en ook nog eens lekker ruikend. 

Must reads 👀