News

OMG: Er bestaat dus regenboog glitter pizza

Ben jij dol op pizza en is jouw motto: ‘er is nóóit genoeg glitter’, dan hebben wij iets voor jou gevonden. Geloof ons, je gaat het geweldig vinden. Er bestaat nu namelijk een pizza in alle kleuren van de regenboog met HEEL veel glitters. Je begrijpt natuurlijk wel dat wij dit moeten proberen, dus lees snel waar jij dit glitterende hapje scoort.

Glitter pizza
Ga jij voor een pizza salami, pizza quattro stagioni of voor de pizza hawaï? Vergeet de standaard pizza’s, want de ‘gewone’ pizza is zóóó 2017… Regenboog glitter pizza it is. Wij willen na het zien van deze pizza niet meer anders in ieder geval. Restaurant DagWoods in Santa Monica introduceerde de glitter pizza en iedereen wil het proberen. Wij begrijpen wel waarom, check hieronder de beelden.

 

Een bericht gedeeld door Nova (@novahan) op

Glitters en regenbogen
Wauw, deze pizza gaat ongetwijfeld regelrecht op onze bucketlist. Helaas is ‘ie tot nu toe alleen nog maar te koop bij DagWoods gelegen in Californië. Maar wij zouden het natuurlijk een briljant plan vinden als één van onze Nederlandse pizza-ketens dit op neemt in het assortiment.