News

Famke Louise en Ronnie Flex nu wel héél intiem gespot

De geruchten dat Famke Louise en Ronnie Flex een stelletje zijn houden de media al een flinke tijd bezig. Regelmatig worden de twee samen gespot, maar over de geruchten of de twee een relatie hebben houden ze beide hun lippen stijf op elkaar. Vandaag duikt er een nieuwe foto van Famke en Louise op en deze is wel héél intiem…

Famke Louise en Ronnie Flex
Een paar weken geleden verscheen er al een foto van de twee waarop Famke wel heel verliefd naar Ronnie keek. Ook vorige week was het raak met een post van Ronnie Flex waarbij hij zijn arm om Famke Louise heeft heen geslagen, gevolgd door een filmpje van Famke  tijdens Ronnie’s optreden op Pinkpop met een hartjesogen-emoji als onderschrift. Dit is natuurlijk allemaal wel héél erg verdacht… Toch zijn de twee nog steeds niet Instagram official en blijven de fans met heel veel vraagtekens achter.

Relatie
Is deze foto dan het bewijs dat de twee hartstikke verliefd zijn op elkaar? Op de foto is te zien dat Ronnie een arm om Famke heen slaat. Dit doe je natuurlijk ook bij vrienden, maar ook zijn hoofd komt wel érg dichtbij haar nek. Iets wat je zeker niet met je vrienden doet, als je het ons vraagt ;-). Vooralsnog is de relatie nog steeds niet bevestigd, hoe lang gaat dit nog duren?

Bron: RTLnieuws | Beeld: BrunoPress