News

Nooo: Enzo Knol en Dee zijn nu écht uit elkaar

Ongeveer acht maanden geleden uploadde vlogger Enzo Knol een video met de titel ‘het is voorbij’. In deze video vertelde hij en zijn vriendin Dee dat hun relatie uit is en ze niet bij elkaar zijn. Toch werden ze na twee maanden alweer samen gespot in Spanje en duurde het ook niet lang voordat de twee weer samen waren. Toch maakten de twee vandaag via Instagram bekend dat ze niet langer samen zijn en dit is de reden.

Enzo Knol en Dee (voorgoed) uit elkaar
We weten het allemaal nog goed. Ongeveer acht maanden geleden maakten Enzo en Dee via het YouTube-kanaal van Enzo bekend dat hun relatie over is. Fans waren in shock en voor velen kwam dit als een verrassing, omdat ze in de vlogs altijd een happy couple leken. Niet veel later werden de twee dan ook weer samen gespot en waren ze weer happy together. Toch bleek die break-up niet voor niets en maakte de twee vandaag niet via een video, maar via Instagram bekend dat ze nu écht uit elkaar zijn. De twee influencers plaatsten vandaag beide een foto waarop ze beide afgebeeld zijn met een emotionele tekst.

View post on Instagram
 

De reden
De twee laten weten via Instagram dat ze het na twee maanden weer hebben geprobeerd, maar ze niet meer verliefd zijn op elkaar. Ze houden nog wel van elkaar, maar kiezen er daarom voor ‘een eigen pad te bewandelen’. Daarnaast geeft Enzo aan dat hij er niet op terug komt in zijn vlogs en bedankt hij iedereen voor de steun.

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀