News

Dit is de tas die iedereen wil hebben deze zomer

Joehoe, de zomer is vorige week officieel begonnen. Hoewel we nog weinig van de zomer hebben gemerkt afgelopen week, gaat het deze week volgens de voorspellingen helemaal goed komen. Is jouw garderobe al summerproof? Of krijg jij al lichtelijke kledingcrisis als je denkt aan temperaturen boven de twintig graden? Deze tas is in ieder geval een must have deze zomer.

Dé tas voor deze zomer
Elke zomer vliegen de trends ons weer om de oren, van chokers tot een Furla tas en vorig jaar natuurlijk de bandeau haarband die vorig jaar niet weg te denken was uit het straatbeeld. Dit jaar een nieuw item voor op onze wishlist: de Ark Bag van Cult Gaia. Deze ‘houten clutch’ geeft jouw ‘saaie’ zomerse outfit een flinke upgrade en ook op het strand is deze tas perfect. Bloggers, celebs en andere influencers zijn er al mee gespot, één ding is zeker: deze tas moeten wij hebben deze zomer.

View post on Instagram
 

Ark Bag van Cult Gaia
Aan de meeste designer items hangt natuurlijk een flink prijskaartje. Deze clutch heeft gelukkig een heel wat vriendelijker prijsje. Voor het kleine model betaal je rond de €100 en de grote rond de €140. Uiteraard gaat het niet lang duren voordat H&M en Zara ook een houten clutch in het assortiment opnemen.

 

Lees ook: Bied meteen mee met de Ticketveiling kortingscode!

Must reads 👀