Food

OMG! McDonald’s lanceert vandaag zoete aardappelfrietjes

McDonald’s staat bekend om de Franse frietjes en natuurlijk hun overheerlijke mayonaise. Maar de traditionele McDonald’s frietjes krijgen concurrentie. Vanaf vandaag kun je zoete aardappelfrietjes bestellen bij de fastfoodketen! En daar zijn we razendenthousiast over, want deze frietjes zijn niet alleen superlekker maar ook een beetje gezonder. Plan die McDonald’s date maar vast in… 

Eindelijk!
Zoete aardappel-liefhebbers zitten er al jaren op te wachten, en nu is het zover. Na Texas, Australië en Noorwegen zijn wij eindelijk aan de beurt: sweet potato fries staan vanaf vandaag op de menukaart van McDonald’s! Deze frietjes zijn krokant van buiten en zacht van binnen. Ze zijn een tikje groter gesneden dan de ‘normale’ frietjes van McDonald’s. 

Gezondere keuze
Wat ook fijn is, is dat de zoete aardappelfrietjes niet alleen overheerlijk smaken, maar ook een stukje gezonder zijn. De zoete aardappel is namelijk rijk aan gezonde voedingsstoffen en de frietjes krijgen minder zout mee. Hoewel een bakje mayo er heerlijk bij is, kun je de zoete aardappelfrietjes ook zonder saus eten. Yum!

De sweet potato fries zijn vanaf nu verkrijgbaar! En natuurlijk blijven de bekende ‘gewone frietjes’ van McDonald’s in het assortiment.

Beeld: McDonald’s