News

In 2019 reizen we binnen drie uur naar Disneyland

Disneyland, het pretpark dat hoog op ons verlanglijstje staat. Ben jij er al eens geweest? Dan wil jij ongetwijfeld terug. Van de space mountain tot de draaiende schoteltjes en dan hebben we het nog niet eens gehad over de optocht met levensgrote Disney-figuren. Wil jij binnenkort naar Disney? Dan is dit dichterbij dan je denkt. Hoewel je normaal ruim zes uur in de auto moet zitten tot de poorten van Disneyland gaat er vanaf 2019 een trein vanuit Nederland rechtstreeks naar Disneyland en dat binnen maar drie(!) uur.

Disneyland binnen drie uur
Staat er een reisje Disneyland op je bucket list?  Wacht dan nog even tot 2019. Zes uur in de auto rijden richting Disneyland Parijs is vanaf dan verleden tijd, want vanaf 2019 rijdt de Thalys je vanuit Nederland binnen drie uur richting het magische themapark.

Thalys
Doordat er binnenkort een directe verbinding is tussen Amsterdam en Rotterdam richting Disneyland Parijs skip je hiermee de overstap op Brussel. Hierdoor reis je binnen drie uurtjes richting het roze kasteel en sta je binnen no time naast Mickey Mouse. Even een snel rekensommetje: we staan dus sneller van Amsterdam is Disneyland dan een autoritje van Leeuwarden naar Maastricht. Love it! 

Bron: Metronieuws.nl | Beeld: Unsplash