Lifestyle

Op vakantie met vriendinnen: dit móét echt op je to-do lijstje

De zomervakantie komt steeds dichterbij (of is al lekker begonnen) en dan is het tijd om te knallen met je vriendinnen. Een week lang de beest uithangen en doen wat je niet laten kunt. Van kruipend naar huis vanuit de kroeg tot de leukste activiteiten. Soms zijn er gewoon van die dingen die je zeker moet doen tijdens de vakantie met je vriendinnen. Pak je notitieboekje er maar bij, want deze dingen komen hoe dan ook op jullie to-do lijstje. 

1. Partyboot
Ga op een partyboot en de vakantie is compleet. Oké, zo goed als compleet dan. Een middag met feestende jongeren op een boot en dansen op de tofste hits in het zonnetje. Dat klinkt nu al als muziek in je oren. Als jullie liever een rustige boottocht maken, kan dat natuurlijk ook. Lekker ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Zie je het al voor je?

2. Jeepsafari
Een andere dagvullende activiteit is een jeepsafari. Op veel toeristische plekken kun je mee op jeepsafari en dat is een geweldige ervaring. Lekker crossen door de bergen en rivieren. Ondertussen zie je ontzettend veel van de omgeving, dus dan heb je het culturele stukje ook meteen gehad voor de vakantie. 

3. Feesten tot de zon opkomt
Als je op vakantie gaat met je vriendinnen kan het bijna niet anders dat er hier en daar gefeest wordt. Hoe heerlijk is het om de kroeg uit te lopen en meteen te genieten van de zonsopkomst? Misschien is het strijden om het vol te houden, maar als je eenmaal lekker in de feeststemming zit, vliegt de tijd voorbij. 

4. Pizza als ontbijt
Soms heb je gewoon van die dagen dat je dag wil beginnen met vette hap. Dat is ook echt iets wat je op vakantie gedaan móét hebben. Misschien wel als je thuiskomt van het stappen om een uurtje of zeven in de ochtend of als je je roes hebt uitgeslapen om elf uur. Klinkt goed, toch?

5. Uiteten in schattige restaurantjes
Als we het hebben over schattige restaurantjes, weet je waarschijnlijk precies wat we bedoelen. Van die typische eettentjes waar je dingen kunt eten die je anders nooit zo lekker op je bord krijgt. 

vakantie vriendinnen6. Ga een avond als echte diva’s op stap
Hoe heerlijk is het om elkaar even flink in de watten te leggen? Doe elkaars haar, make-up en zoek leuke kleding voor elkaar uit. Gegarandeerd dat jouw girlsquad alle aandacht trekt en dat is natuurlijk nooit verkeerd. 

7. Slapen op het strand
Slapen op het strand wil iedereen wel een keer gedaan hebben. Neem een dekentje en wat te eten mee en het feest is compleet. Als je ‘s ochtends wakker wordt, kun je meteen een frisse duik nemen in de zee. Als er überhaupt geslapen wordt natuurlijk ;-). 

8. Trek elkaars kleding aan
Als je op vakantie bent, komt er een moment dat je niet meer weet wat je aan moet doen. Dat ene setje heb je al te vaak gedragen en dat andere vind je eigenlijk toch niet zo leuk. Wat je dan moet doen? Precies, even neuzen in de koffers van je vriendinnen. 

9. Fotoshoot in een leuk stadje
Jullie willen natuurlijk allemaal een nieuwe foto op Instagram van je top vakantie, dus dat moet zeker geregeld worden. Zoek een leuk stadje, want daar komt je vast en zeker een fotowaardig plekje tegen. Je hoeft niet eens speciaal een stadje te zoeken om een fotoshoot te houden, want meestal zijn de leuke plekjes dichterbij dan je denkt. Tips nodig voor een perfecte fotoshoot? Lees dan dit artikel

10. Vakantievrienden maken
Als je op vakantie bent, is niets leuker dan nieuwe vrienden maken. Als je met een groep bent, gaat het ook iets makkelijker om een praatje te maken met anderen en dat moet je zeker doen. Vakantievrienden kunnen een leuke toevoeging zijn voor de vakantie. 

Moeten jullie de vakantie nog boeken? Lees dan hier hoe je dit het goedkoopste kunt doen. 

Beeld: Unsplash 

Lees ook: Deze kortingcode van Conrad geeft 7,50 euro korting!