Lifestyle

8 signalen dat je lover de liefde van je leven is

Of je nu voor het eerst een relatie begint of al eerdere relaties ‘achter de rug’ hebt, het blijft moeilijk om in te schatten of iemand voor jou de ware is. Het liefst wil je natuurlijk dat de liefde voor altijd is en dat je meteen inziet of iemand jouw soulmate is. Helaas is dit niet zo makkelijk en heeft het soms ook even nodig voordat je beseft of je met diegene verder wilt. Herken jij de volgende punten? Dan weet je het zeker… he’s the one!

♥︎ Je lover heeft je in slechte tijden meegemaakt en is niet vertrokken
Heeft hij of zij je meegemaakt in je slechtste periodes en bleef diegene toch aan je zijde? Dan weet je het zeker, het is een blijvertje. De ware liefde steunt je in alles en ook als jij even niet zo lekker in je vel zit of misschien wel de ergste mood swings ever hebt, staat diegene voor je klaar. 

♥︎ Jullie hebben dezelfde normen en waarden
In een relatie is het zeker van belang dat allebei jullie neuzen dezelfde kant op staan. Samen door één deur kunnen is natuurlijk wel belangrijk in een relatie, wanneer jullie beide andere prioriteiten hebben is het gewoon wat moeilijker om een relatie te laten werken. Dus wanneer jullie het over dezelfde dingen in het leven eens zijn, weet je zeker dat de relatie zal werken.

ware liefde herkenbaar

♥︎ Hij/zij heeft alles voor je over
Dit hoort elke lover te hebben, maar toch. Wanneer je lover alles voor jou over heeft en bij wijze van voor je door het vuur gaat, dan weet je zeker dat hij/zij de ware is.

♥︎ Jullie praten samen over de toekomst
Toekomstplannen schrikt sommige jonge mensen direct af. Als jullie dit stadium voorbij zijn en zonder ongemakkelijkheden hierover praten, dan zegt dit echt iets over hoe goed jullie relatie is. Babynamen, trouwjurken en droomhuizen zijn voor jullie no big deal.

♥︎ Je lover probeert je niet te veranderen
Je liefde kent je van binnen en van buiten en zo accepteert hij of zij jou ook. True love! Er is namelijk niks ergers dan het gevoel dat je lover niet van je houdt zoals je bent. Als iemand je probeert te veranderen weet je dat het niet gaat werken, want jezelf blijven is het meest belangrijke.

♥︎ Jullie hebben naast elkaar ook nog een leven
Het is belangrijk om elkaar in een relatie de ruimte te geven. Heeft hij of zij een eigen vriendengroep en jij je eigen vriendinnen waar jullie regelmatig mee afspreken? Houden zo! Dit betekent dat jullie elkaar de ruimte geven en elkaar vertrouwen. 

♥︎ Je liefje neemt je geregeld mee naar je favoriete plekken
De spontane dates zijn het beste en wanneer hij of zij je meeneemt naar je lievelings restaurant maakt het de liefde nóg een beetje beter. Food = life! Nog op zoek naar leuke ideeën voor een onvergetelijke date? Je vindt ze hier!

♥︎ Jullie accepteren elkaars imperfecties
Niemand is perfect en in een relatie moet je ook zeker niet op zoek gaan naar perfectie. Juist de imperfecties zijn er om te omarmen en daardoor weet je ook dat jullie echt van elkaar houden. 

Bron: Your Tango, Cosmopolitan | Beeld: iStock