News

Dit is hét bewijs dat Famke Louise en Ronnie Flex een stel zijn

Je vindt d’r fantastisch of verschrikkelijk, maar Famke Louise is hard op weg naar de top. Met al een aantal hits op haar naam als Op me monnie, Vroom en Fan heeft ze weer een nieuw nummer genaamd ‘Slangen’ geïntroduceerd. Wat nog meer opvallend is, is dat Famke verdacht veel gespot wordt met Ronnie Flex. Er waren al een aantal geruchten, maar na het plaatsen van deze Instagramposts weten we het zeker!

In een vorig artikel schreven we er al over; de relatie tussen Famke Louise en Ronnie Flex. We hebben al gehoord dat ze een gouden koppel zijn met als resultaat ‘Fan’, maar het lijkt er steeds meer op dat de twee een setje zijn. Vorige week verscheen er al een foto van de twee waarop Famke wel heel verliefd naar Ronnie keek. Snapking is nu definitief verleden tijd want opnieuw zijn er beelden opgedoken. De beelden liegen er niet om. 😉

 

🏎

Een bericht gedeeld door Nori (@ronnieflex010) op

In het bovenstaande beeld zijn Famke en Ronnie wel heel intiem te zien, dit plaatste Ronnie gisteravond op zijn Instagram. Even hiervoor plaatste de zangeres ook een filmpje op Instagram van Ronnie’s optreden tijdens Pinkpop met een hartjesogen-emoji als caption.

 

😍

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Is dit dan dé bevestiging dat de twee echt een stel zijn? Wij hopen stiekem van wel!

Beeld: Bruno Press