News

Lil’ Kleine stopt optreden na 30 seconden en dit is de reden

Lil’ Kleine doet soms gekke dingen. Dat hij genoeg geld heeft steekt hij dan ook niet onder stoelen of banken. Hij rijdt in een dikke auto, hij smijt met geld alsof het water is en verscheurt briefjes van €500 alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ook dit weekend verbaasden wij ons weer over de rapper, hij stopte een concert na 30 seconden en kwam niet meer terug en dat deed ‘ie natuurlijk in Lil’ Kleine-stijl.

In een halve minuut €15.000 verdiend
Afgelopen weekend stond Lil’ Kleine niet alleen op Pinkpop. Na het grote concert in Landgraaf afgelopen vrijdag reisde hij afgelopen zaterdag af naar Hengevelde. Tijdens dit tentfeest was Lil’ Kleine ongetwijfeld één van de grootste artiesten op de planning en stond de tent ook behoorlijk vol. Lil’ Kleine zette in met één van zijn hits 1, 2, 3 en binnen 1, 2, 3 kreeg hij 1, 2, 3 bier over zich heen. Na 30 seconden stopte hij het optreden en zei: ‘Ik ga jullie een mop vertellen, maar het is de waarheid’ en daarop volgend ‘Ik heb nu 30 seconden op het podium gestaan en ik heb €15.000 verdiend.’ ‘Dankjewel, doei!’ Bekijk hieronder het filmpje.

Bierdouche
Je vraagt je natuurlijk af wat de reden is dat Lil’ Kleine na 30 seconden al het podium verliet en dat was gewoon een dikke vette bierdouche. Op de beelden zie je al dat er binnen een paar seconden al meerdere biertjes door de lucht vliegen richting Kleine. Dit kon de artiest (uiteraard) niet waarderen en verliet letterlijk de tent binnen een halve minuut en is niet meer terug gekomen. Fans bleven verbaasd achter in de hoop dat ‘ie nog terug zou komen, maar Lil’ Kleine laat zich niet zomaar ondergooien door bier en kwam niet meer terug.