News

YAS: Er bestaat nu een alpaca powerbank

Zoals jullie misschien wel merken raken wij niet uitgepraat over alpaca’s. Maar hey, ze zijn ook super cute and so fluffy we’re gonna die. Is jouw lievelingsdier ook een alpaca? Dan hebben wij iets heel leuks voor je, namelijk een alpaca powerbank. Hoe leuk is dit? Is toch véél leuker dan een saai zwart exemplaar? Het beste is misschien nog wel dat ‘ie gewoon bij jou in de buurt te koop is. Raad jij waar ze ‘m verkopen?

Alpaca powerbank
Dat wij dol zijn op alpaca’s maken wij natuurlijk geen geheim meer van, daarom staan wij ook te trappelen om dit nieuws met jullie te delen. HEMA verkoopt namelijk sinds kort een powerbank in de vorm van een alpaca en wij zijn verkocht. Kijk nou zelf, dit is toch te cute? Raad jij al welke winkel dit verkoopt? Onze enige echte HEMA lanceert een gloednieuwe back to school collectie en hiermee verkopen ze onder andere deze ge-wel-dig-e alpaca powerbank. Go HEMA! Maar er is meer…

Vekrijgbaarheid
De powerbanks liggen vanaf nu in de HEMA filialen en dat voor een heel vriendelijke prijsje, namelijk €12,50. Je bestelt ‘m hier.

Ben jij nou niet zo dol op alpaca’s? Dan zijn er ook nog twee andere varianten te vinden bij HEMA. Namelijk eentje in de vorm van een watermeloen en in de vorm van een luipaard. Love it! Welke is jouw favoriet?

alpaca powerbank hema