News

Net binnen: Monica Geuze onthult geslacht van haar baby

Het is even stil geweest rond Monica Geuze en dat heeft natuurlijk een hele belangrijke reden. Het is natuurlijk niemand ontgaan dat vlogger Monica al een flinke tijd zwanger is van haar vriend Lars Veldwijk. Wij kunnen niet wachten op de vlogs met de baby, maar eerst moet natuurlijk het geslacht nog bekend gemaakt worden. Dat deed ze vandaag via Instagram. Lees hier of het een jongen of een meisje wordt.

Jongen of een meisje?
Er wordt al een tijdje druk gespeculeerd of Monica Geuze in verwachting is van een jongen of een meisje. Fans wisten het bijna zeker, het wordt een jongen, nadat Lars een foto op zijn Instagram had gedeeld met een baby en een blauw hartje.

It’s a babygirl!
Nou, niets is minder waar, want vandaag maakte Monica via haar Instagram officieel bekend dat het een meisje wordt. It’s a baby girl, woehoe! Tortelduifjes Monica en Lars plaatsten vandaag biede een kiekjes van en samen met heel veel roze balonnen met de tekst: So happy to share that we are expecting…. A BABYGIRL!!πŸ’ž en Can’t wait to meet our babygirl.