Fashion

Deze 6 schoenklassiekers gaan nooit uit de mode

Schoenen, wij verzamelen ze al jaren en hey, zeg nou zelf: je kunt nooit genoeg schoenen hebben. Van sandalen, pumps tot stoere bikerboots, wij hebben het. Toch zijn er een aantal klassiekers die iedereen wel in zijn kast heeft en nooit uit de mode raken. De all time favorites. Wij hebben ze vandaag voor je op een rijtje gezet. Geloof ons, dit is altijd goed.

1. Converse All Stars
Converse All Stars zijn misschien wel de bekendste klassiekers in dit rijtje. Deze schoenen zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar en passen werkelijk bij elke outfit.

View post on Instagram
 

2. Dr. Martens
Dr. Martens zijn dit jaar niet meer weg te denken. Ga je voor chique lage schoenen of juiste de stoere hoge festival boots? Bijna ieder meisje heeft tegenwoordig wel een paar Dr. Martens in haar kast liggen en wij snappen wel waarom.

 

3. Vans
Uiteraard mogen de Vans niet ontbreken in dit rijtje van klassiekers. Hoeveel paar Vans heb jij inmiddels al versleten? De Old Skool platform is bij ons nu groot favoriet.

View post on Instagram
 

4. Nike Air Force
De witte sneaker klassieker is toch wel de Nike Air Force, een simpele witte sneaker die bij elke outfit past. Hoewel Converse All Stars juist mooier zijn na een paar keer dragen, zijn deze spierwit juist op z’n mooist.

View post on Instagram
 

5. Reebok Club C
Ook deze Reebok’s zien we al jaren voorbij komen. Deze schoen is te koop met verschillende gekleurde details, dit zorgt voor wat afwisseling als je ze alweer voor de derde keer koopt. Niet te vergeten, deze sneakers lopen ook nog eens heerlijk.

View post on Instagram
 

6. Adidas Superstar
Wij hoorden jullie al denken, waar blijft de Adidas sneaker? Hier is ‘ie, de Adidas Superstar. Deze schoen komt en gaat, maar we hoeven nooit bang te zijn dat ‘ie echt verdwijnt, zoals het hoort bij een echte klassieker.

View post on Instagram