Lifestyle

Girls Issues: ‘Als zijn vriend erbij zit durf ik niet te flirten’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die  contact wilt krijgen met haar crush in de klas.

Hoi Girlscene, 

Ik vind een jongen op school heel leuk. We zitten allebei in de derde klas. Ik heb één vak samen met hem en dan praten we wel eens. Zijn vriend zit er altijd naast dus dan durf ik nooit echt te flirten. In de pauzes zit hij ook altijd met zijn vrienden. Ik heb wel zijn Snapchat, maar ik weet niet wat ik tegen hem moet zeggen. Ik wil namelijk niet zomaar een gesprek beginnen. Wat moet ik tegen hem zeggen in de les of via Snapchat? Hebben jullie misschien tips voor mij? Ik wil hem wel laten merken dat ik hem leuk vind, maar niet te opvallend zijn. 

Liefs, Anoniem 

Hey Girl,

We snappen dat je het lastig vindt om contact te zoeken met je crush. Het is ook wel spannend om tegen een jongen te praten die je leuk vindt, dat snappen wij helemaal. Toch vinden jongens het altijd erg stoer als een meisje op hun afstapt. Wanneer zijn vrienden even niet opletten in de les kan je hem vragen of hij een keer met je mee naar buiten gaat in de pauze. Vraag hem dan of hij het leuk vindt om een keer met jou af te spreken en leer elkaar beter kennen. Hij vindt dat waarschijnlijk hartstikke leuk! Nee heb je en ja kan je krijgen. Dus grijp je kans, je hebt niks te verliezen!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock