Beauty

Girlpower! Dit meisje bewijst dat innerlijke schoonheid van binnen zit

Innerlijke schoonheid is zoveel meer dan make-up. Wij geloven dat schoonheid van binnen zit. Het is belangrijk om te ontdekken wie je bent, jezelf te ontwikkelen, zelfvertrouwen te krijgen en het allerbelangrijkste: van jezelf te houden. En niemand drukt dat meer uit dan de 21-jarige Marimar Quiroa. Ze heeft last van een zeldzame ziekte, namelijk een watertumor. De ziekte laat haar niet tegenhouden, want ze heeft haar eigen succesvolle YouTube-kanaal.

De YouTuber maakt make-uptutorials. Ze is met haar YouTube-kanaal begonnen om de slechthorende gemeenschap en anderen te helpen. Haar missie is om het ‘onzichtbare’ publiek ook onder aandacht te brengen.

 

Redberry eye look 👀 🍒 @hudabeauty @morphebrushes

Een bericht gedeeld door Marimar Quiroa (@makeupartistgorda66) op

Marimar Quiroa is geboren met een hygroma en heeft daar last van in haar nek en mondgebied. Ze eet en ademt door middel van een buis. Marimar zat op een visagieschool en besloot om een YouTube-kanaal te starten, met als hoop om anderen die nog aan het strugglen zijn met hun uiterlijk kracht te geven. Haar video’s zijn ontzettend uniek, want ze communiceert namelijk door middel van gebarentaal.

Marimar heeft veel te maken met mensen die negatieve dingen zeggen, zowel online als in het dagelijkse leven. Ze krijgt de naarste dingen te horen. Sommige mensen zeggen dat ze op een aap lijkt of dat haar mond verkeerd staat. Mensen staren ook vaak naar haar. Ze spreekt de mensen er dapper op aan en zegt dat ze moeten stoppen.

Gelukkig krijgt Marimar ook positieve reacties. Zo hoort ze dat ze heel mooi is en dat ze haar make-up leuk vinden. De moeder van Marimar geeft aan dat haar dochter mensen wil inspireren.Yas Marimar, wat een girlpower!

Bron: Glamour | Beeld: Unsplash