Lifestyle

YAS! Een zomerbox bomvol leuke items… deze wíl je!

De maand juni is al begonnen en dat betekent de maand van de zomer. Woop woop! De zomer staat nu écht voor de deur en de zomervakantie komt steeds dichterbij. Waarschijnlijk is een vakantie al geboekt en heb je al mega veel leuke dingen op de planning staan. Het enige wat er nog ontbreekt is de MEIDEN zomerbox! Een gezellig zomerboek voor op het strand of een maskertje voor een vriendinnen avond? Het zit er allemaal in. Love it!

Beach proof
Een dag op het strand is heerlijk, maar wanneer de verveling toe slaat ben je er al snel klaar mee. Wat nou als we je vertellen dat wij dé ultieme tip hebben voor op het strand… MEIDEN zomerbox to the rescue! Het zomerboek vol leuke schrijfsels, zonnebrandolie, een fijne droogshampoo, een zonnebril én een handig canvas tasje… je vindt het allemaal terug in de zomerbox. Perfect voor een lekker dagje strand als je het ons vraagt.

meiden zomerbox

Me-time avond
De zomerbox van MEIDEN is van alle markten thuis. Is een dagje strand niet helemaal jouw ding? Dan valt een avond voor jezelf misschien wel in de smaak. 😉 Zeg al je afspraken af en maak er een heerlijke relax dag of avond van. In de zomerbox zijn namelijk ook maskertjes, coconut showerwash, douche foam en niet te vergeten het MEIDEN zomerboek inclusief pastel markers.

Wij zijn absoluut klaar voor de zomerdagen met deze uitgebreide zomerbox t.w.v. €73,39! En speciaal voor jullie is de zomer box nú te pre-orderen voor maar €19,99(!), vanaf 15 juni wordt de box verzonden. Kijk snel hier voor de hele inhoud van de box en voor de pre-order.

Let op: OP=OP